Spetsbergsnytt juni 2023 

Hej medlem! 

Nu är sommaren äntligen här och gården fylls med lek och skratt. Så kul att se att den nyttjas så mycket av både stora och små! 

GÅRDEN 

Det har planterats lite nya blommor och plantor som tas väl omhand av ”vår” Petra. Thomas har sett till att staketet fått en ny fräsch färg som ramar in gräsmattan så fint. 

Ni vet väl att ni kan boka gården för diverse ändamål. Listan för det sitter uppe på anslagstavlan mitt emot tvättstugorna. 

Som vi tidigare påpekat är plåttunnan bredvid grillen ENDAST till för aska. Askan återanvänds så det är viktigt att det inte finns plastflaskor, grillpåsar med mera där i som kräver onödig och kostsam sortering för föreningen.  

CONTAINER 

Containern kommer (som vanligt) vara uppställd på baksidan av huset nu till helgen (16-18 juni).  Lappar sitter uppe i alla portar om vad som får slängas och inte. Ni hittar även den informationen på vår hemsida. Respektera detta så vi slipper böter. Tänk också på att börja slänga skräpet längst in så blir det lättare för alla samt fyll inte containern över kanten.  

STYRELSE 

Efter årets stämma 11 maj är det en ny styrelse som består av följande; 

Hind Bernhard Ordförande 

Jacob Persson Ledamot 

Nicole Gondek Baig Ledamot 

Thomas Söderman Ledamot 

Helena Svensson Ledamot 

Anna Sjöquist-Högberg Suppleant 

Edelson da Gloria 

Baltazar Buanahagi Suppleant 

Nu tar vi i styrelsen sommaruppehåll fram till slutet av augusti. Vi ber om överseende om att svarstiden på mejlen kan vara något längre p.g.a. detta.  

Vi vill passa på att redan nu flagga för att i slutet av sommaren/tidig höst kommer styrelsen att bjuda in alla medlemmar till en mysig dag på gården med grillning och trevligt umgänge. Detaljerad information kring detta kommer ut senare.  

NYA MEDLEMMAR 

Det har varit många inflyttningar under året och vi önskar er alla varmt välkomna! Håll er informerade via vår hemsida Spetsberget.se och registrera gärna er mejladress på: Spetsberget.se, Välkommen till BRF Spetsberget, så ni inte missar något. 

Vid frågor/funderingar mejla gärna föreningen/styrelsen på spetsberget@gmail.com 

Vi önskar er alla en lång och fin sommar/Styrelsen