Spetsbergsnytt Mars 2020

Hej medlem,

Här kommer lite information från styrelsen.

Vi hoppas alla håller sig friska under rådande omständigheter. Vi är en förening och självklart kan vi vara flera som hjälps åt. Om du är i riskgruppen och inte har någon som hjälper till med handling eller annat så hör av dig till styrelsen.

Styrelsen har beslutat att vardagar mellan 10.00 och 12.00 skall endast personer som ingår i riskgrupper kunna få tillgång till gymmet. Vi ber därför övriga medlemmar respektera detta tills vidare.

Det är nu ytterst viktigt att vi hjälps åt med att var och en tar sitt ansvar, städar och håller rent både i gymmet och tvättstugorna. Tvätta gärna händerna en gång för mycket även när ni passerat port, hiss och handtag .

Lite övriga punkter:

MOTIONER TILL STYRELSEN: Nu har sista datumet för att lämna in motioner passerat.

RADONMÄTNING: Radonmätningen fortlöper och snart kommer vi kontakta berörda lägenheter för insamling.

GYM: Hantlarna som fick fötter har lämnats tillbaka och det är vi alla glada för.

RASTNING AV HUND: Det har framkommit klagomål om att det luktar hundpiss vid portarna. Det är inte tillåtet att rasta hundar på gården eller en sista kiss vid portarna. Vi har ett ganska stort grönområde precis bakom huset.

DELAGOTT: Påminnelse! Ännu saknas medlemmar i registret hos Delagott. Delagott är nu aktiva som fastighetsförvaltare. De som registrerat sin epost-adress (godkänt vår Personuppgiftspolicy) via vår hemsida kommer att få inloggningsuppgifter till “mina sidor” hos Delagott. Spetsbergsnytt och annan information från föreningen skickas också enbart till registrerade medlemmar. Möjligheter till E-faktura finns för de medlemmar som önskar.

Punkter, utöver de fasta, som togs upp/följs upp under senaste styrelsemötet:

· Rökkanaler & sotning

. Hissrenoveringar

· 2:a handsuthyrningar

· Avtal och garantier

. Lokaler

· Underhållsplan

· Städning

· gymmet

· fastighetsförvaltning

TA HAND OM ER !

HÄLSNINGAR FRÅN STYRELSEN