Spetsbergsnytt

Hej.

Hoppas allt är bra med er och att ni njuter av att våren är på ingång. 
Först vill vi i styrelsen tacka för ert tålamod när det kommer till stambytet. Det har varit ett test för alla men nu är det verkligen inte mycket kvar. 
Detta spetsbergsnytt kommer att försöka behandla de frågor som många verkar ha. 

Stambyte

Projekt stambyte börjar komma till sitt slut, tidsplanen kommer att hålla, några har blivit mer drabbade än andra och det är beklagligt. Men samtidigt har stambytet gått över förväntan. Och ännu en gång, ett tack för samarbete och tålamod. Många har kanske frågor eller funderingar som berör ens lägenhet, som eventuellt inte tas upp i spetsbergsnytt eller tal och info. Det bästa är att i första hand höra av sig direkt till LPT. Skulle det inte lösas är man välkommen att höra av sig till styrelsen.

Renovering trapphus.

Styrelsen har beslutat att renovera trapphus, i form av ommålning och annat arbete. Arbetet är igång och offerter har inkommit, nu är det bara att hitta det bästa alternativet. Tidsplan för detta arbete kommer så fort vi har ett beslut.

Hissar.

Samtliga hissar kommer att renoveras, som ni säkert redan vet så har hissarna tagit mycket stryk i samband med stambytet. Styrelsen har beslutat att renovera befintliga hissar i första skedet, detta för att få väl fungerande hissar i första skedet, som kommer att fungerar ett par år till, men också för att inte anstränga ekonomin mer. Nya hissar kommer att behövas så småningom, men med denna insats är det inte längre akut.

Arbetet med hissar kommer att påbörjas vecka 18, torsdag 3:e maj och fredag 4:e maj kommer hiss i trapp 22 att påbörjas, arbetet betyder tyvärr att hissen inte kommer att vara i bruk under dessa dagar. Renoveringen fortsätter sedan i de övriga trapphusen under vecka 19. Viktigt att förstå att arbetet med respektive hiss kommer att ta två dagar och hissen kommer att vara avstängd under denna tid. Se information som kommer att sättas upp i respektive trapphus under snar framtid.

Årsstämma.

Årets stämma kommer att ta plats på torsdag den 24:e maj kl 19:00. Plats kommer att vara hallens äldreboende, där vi brukar vara. Agendan kommer att vara genomgång av året som varit med resultat och övrigt som vanligt, med en avslutande frågestund angående stambytet. Kallelse kommer att skickas ut snart med årsresultatet. Viktigt att tänka på att stämman börjar kl 19 och vill man vara med på frågestund gällande stambytet så måste man gå på själva stämman. Hoppas på förståelse för detta.

Gym.

Styrelsen har beslutat om att behålla och renovera gymmet. Tidsplan för detta är ännu inte spikad, men vi återkommer så fort vi har ett besked.

 

Är det något annat ni funderar över är ni som vanligt välkomna att höra av er till oss.
Önskar er en skön början på våren och att vi ses den 24:e.

Med vänlig hälsning
Styrelsen.